babagan

Polymer is a subsidiary of Lang Sheng capital controlled and an innovative service platform adhering to "Make Creativity Realizable".We are one of the suppliers of Electric Scooter, Adult Electric Scooter, Folding Electric Scooter in China.Relying on the three businesses of "plastic material technology", "overseas ODM" and "Internet e-commerce" to provide global users with innovative products and technical services across the industry chain.

Rincian
News
  • How to choose electric scooter

    Portabilitas sing akeh lan biaya perawatan sing murah uga nggawe kendaraan listrik dadi pilihan pertama kanggo akeh wong. Nalika tekan tujuan, sampeyan bisa kanthi gampang melu lan nggawa kanthi gampang. Cara milih skuter listrik iki.

    Rincian
  • Kekuwatan skuter listrik

    Skateboard listrik minangka kendaraan adhedhasar skateboard manungsa lan paket tenaga listrik tradisional. Saiki, skateboard listrik umume dipérang dadi rong rodha utawa roda siji.

    Rincian
  • Sing luwih praktis, mobil keseimbangan roda tunggal listrik utawa skuter listrik

    The product positioning of electric scooter and electric unicycle balance vehicle is different. Electric scooters are more oriented to urban transportation, while electric unicycle balance vehicles are more inclined to toys.

    Rincian
  • Will electric scooters be the future of everyday commuting?

    Skuter listrik minangka produk anyar sawise skateboard tradisional. Umume digunakake nganggo batere lithium, sing ngirit energi banget, ngisi daya cepet lan kapasitas jarak adoh. Kabeh kendaraan nduweni tampilan sing apik, krenjang paduan aluminium lan pangkalan, tampilan modis lan kompak, lipat, op...

    Rincian

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, kayata Skuter Listrik, Skuter Listrik Dewasa, Skuter Lipat Elektronik, kirim email marang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.